Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paté van gerookte makreel recept
Paté van gerookte makreel recept

Paté van gerookte makreel


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Voorbereiding:
Maak de makreel schoon en pluk het vlees fijn.
Maak de peterselie schoon en hak deze fijn.
Rasp de schil van de citroen en pers deze uit.
Roer de boter los tot deze luchtig wordt.
Bereiding:
Voeg de mosterd, crème fraîche, paprikapoeder en peper toe en schep het geheel goed door elkaar. Voeg het vlees van de makreel toe en schep het geheel goed door. Voeg als laatste de kappertjes, citroenrasp en peterselie toe en schep goed door het geheel. Maak het geheel op smaak met citroensap en zout. Doe nu het geheel in de paté vorm. Laat het geheel 12 uur in de koelkast opstijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paté van gerookte makreel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Paté van gerookte makreel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heeeeerlijk!
    Browney gaf dit recept op 19 februari 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven