Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peertje gevuld met pate recept
Peertje gevuld met pate recept

Peertje gevuld met pate


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peertjes, doe ze in de pan en breng ze aan de kook met de wijn, suiker en kaneelstokjes. Zet het vuur zo laag mogelijk en kook de peertjes in 45 minuten gaar. Haal de peertjes uit de pan en bind het kookvocht met aardappelzetmeel. Door het binden met zetmeel krijg je mooie blinkende peertjes. Snijd de peertjes doormidden. Vermeng de pate en mascarpone en vul hiermee de peren helften en zet het bovenstukje er weer op. Garneer de peertjes met kervel en bieslook. Vermeng de pate met mascarpone.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peertje gevuld met pate recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven