Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pencok ajam (gegrilleerde kip in santen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grill de kip gaar, ontbeen haar en verdeel haar in grote stukken.
Leg de stukken kip op een schaal.
Meng de fijngestampte ingrediŽnten en de santen in een pan en breng het mengsel al roerend aan de kook.
Temper het vuur en laat het mengsel gaar sudderen.
Voeg het tamarindesap toe, proef de saus af en schenk die over de stukken kip.
Strooi de basilicum over het gerecht en houd het afgedekt warm tot het kan worden opgedaan.
Warm serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pencok ajam (gegrilleerde kip in santen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven