Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pesto van radijsblad recept
Pesto van radijsblad recept

Pesto van radijsblad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de blaadjes van de radijs en maak het droog. Breek de harde stukken van de peterselie en doe het radijsblad en de kruiden in een kom van de blender. Pel de knoflook en snij in vieren. Strooi de stukken knoflook bij het groen in de blender en meng kort.
Voeg de amandelen toe en en hak opnieuw kort. Voeg als laatste de kaas toe en schenk de olijfolie in een dun straaltje in de blender terwijl de motor draait. Breng op smaak met zout (niet te veel) en peper.

Serveersuggesties

Gooi het blad van een bosje radijs nooit weg. Het is heerlijk om pesto te maken of, voor wie toevallig veel loof heeft, een heerlijke pittige stamppot (grof hakken en rauw door de gekookte aardappelen met wat melk en boter). Het radijsblad smaakt licht peperig dus let op met het bij-kruiden zonder eerst te proeven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pesto van radijsblad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven