Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pikante kool recept
Pikante kool recept

Pikante kool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de harde kern van de kolen en snijd ze in smalle reepjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de spaanse peper overlangs doormidden. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Kneus de peperkorrels in een vijzel. Verhit de olie in een wok en fruit de ui, knoflook, Spaanse peper en peperkorrels 2 minuten. Voeg de koolreepjes toe en roerbak ze 7 minuten. Schep de gembersiroop, chilisaus en koriander door de kool.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pikante kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven