Allergie informatie: Pittige gevulde flensjes
Terug naar het receptIngrediënten
- flensjes:
- 150 gram bloem
- 1 ei
- zout
- 2 a 2,5 deciliter melk
- 2 eetlepels olie
- vulling:
- 400 gram kabeljauwfilet
- 1 rood pepertje
- 4 blaadjes djoeroet poeroet
- schil van 1 limoen
- 2 bosuitjes
- 2 eetlepels vissaus
- 1 theelepel ketoembar
- 3 eetlepels kokosmelk
- olie om in te bakken
- geblanceerde preibladeren
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pittige gevulde flensjes
- Allergieen informatie