Allergie informatie: Pruimenchutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo ontpitte, gehalveerde pruimen
 - 1 fijngesneden ui
 - 2 deciliter wijnazijn
 - 3 stuks rode pepers ontpit en in ringetjes
 - 2 eetlepels chinese donkere sojasaus
 - 2 teentjes fijngesneden knoflook
 - 50 gram fijngesneden verse gember
 - 1 eetlepel gemberpoeder
 - 1 eetlepel kerriepoeder
 - 1 theelepel sereh
 - 200 gram rozijnen
 - 500 gram basterdsuiker
 
Meer Recepten
Pruimenchutney
Met pruimen, moesappels en gember uit Nederland
1 portie - 1 uur
Sauzen en marinades - vandenoetelaar
Pruimenchutney
Met pruimen, appels en rozijnen uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Bijgerechten - dino58
- Home
 - Recept
 - Bijgerechten
 - Pruimenchutney
 - Allergieen informatie
 

