Allergie informatie: Pruimenchutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo ontpitte, gehalveerde pruimen
- 1 fijngesneden ui
- 2 deciliter wijnazijn
- 3 stuks rode pepers ontpit en in ringetjes
- 2 eetlepels chinese donkere sojasaus
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 50 gram fijngesneden verse gember
- 1 eetlepel gemberpoeder
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 1 theelepel sereh
- 200 gram rozijnen
- 500 gram basterdsuiker
Meer Recepten
- Pruimenchutney
Met pruimen, moesappels en gember uit Nederland
1 portie - 1 uur
Sauzen en marinades - vandenoetelaar - Pruimenchutney
Met pruimen, appels en rozijnen uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Bijgerechten - dino58
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pruimenchutney
- Allergieen informatie