Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pruimenchutney recept
Pruimenchutney recept

Pruimenchutney


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook dee pruimenet de ui in een bodempje azijn zacht.
Doe de gesneden pepers, de sojasaus, sereh, knoflook, fijngesneden gember, gemberpoeder, kerriepoeder en de rozijnen.
Laat het geheel doorkoken. Voeg de rest van de azijn en de suiker toe en laat de massa zolang koken tot hij een jamdikte heeft bereikt. Blijf regelmatig roeren.
Schenk de chutney in schoongemaakte jampotjes en sluit deze met een deksel goed af.
Na 2 weken is de chutney goed doorgetrokken en deze is in de koelkast enkele maanden goed houdbaar in gesloten toestand.
Is de jampot eenmaal open, dan wel binnen 2 weken opmaken.

Allergenen Informatie

Voor dit pruimenchutney recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven