Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Puree van zoete aardappel, knolselderij en aardappel recept
Puree van zoete aardappel, knolselderij en aardappel recept

Puree van zoete aardappel, knolselderij en aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de zoete aardappel, knolselderij en aardappel gaar in ruim kokend gezouten water.
Giet af en pureer met een stamper. Meng er de roomboter en room door tot een luchtige massa.
Breng op smaak met nootmuskaat en zout en peper.

Serveersuggesties

Lekker bij wild.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit puree van zoete aardappel, knolselderij en aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven