Rendang

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine

Bereidingswijze

  1. Van het Hachee-vlees, bouillon trekken.
  2. en knoflook schoonmaken en in grove blokken hakken.
  3. In de keukenmachine:
  4. , knoflook, , kemirie-, kerriepoeder en -manis tot een papje malen.
  5. Vlees licht bakken in een eetlepel (is immers al gaar door het bouillontrekken) en voeg het papje (boemboe) toe.
  6. Vervolgens het , de , de , de salamblaadjes en een scheutje .
  7. Voorkom aanbranden door enige lepels bouillon (kippenbouillonblokje) toe te voegen.
  8. Maak van de een glas dunne kokosmelk en over het vlees schenken.
  9. Laat alles zachtjes inkoken tot het vlees nagenoeg drooggebakken is.
  10. Liefhebber van kokos ?
  11. Voeg kokosmelk uit b.v.
  12. een blikje toe.
25
25
25

Variaties op Rendang

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rendang
VariatieAantalGang
Rendang3Vlees
Rendang Samosir1Vlees
Rendang vlees met sperziebonen1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi en sambal
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal kan sporen bevatten van noten en Allergie in noten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi en sambal kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
34 kcal
1%136 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rendang