Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool met appel, honing en spekjes recept
Rode kool met appel, honing en spekjes recept

Rode kool met appel, honing en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een hapjespan de olijfolie. Bak de spekreepjes knapperig uit, schep de honing erdoor.
Schep de rode kool erdoor, voeg de wijn toe en breng aan de kook.
Draai het vuur laag, snijd de appel ongeschild in partjes, leg de appel met de laurier en de kaneel tussen de rode kool.
Stoof de kool met de deksel op de pan in 30 minuten knapperig gaar. Houd je van een zachtere beet houd dan 45 minuten aan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode kool met appel, honing en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven