Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roedjak Djawa recept
Roedjak Djawa recept

Roedjak Djawa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdoe de sinaasappelpartjes van hun velletje en snijd het net als de komkommer, de appel, de galiameloen in niet te grote/dikke blokjes. Doe dit in een kom en maak dan het sausje: Doe de palmsuiker, sambal trassi, mespuntje zout en de tamarinde in een vijzel en vijzel het tot een papje. Maak dat papje aan met een scheut ketjap en water. Voeg dit bij de vruchten en laat ze lekker een langere tijd marineren in de koelkast.

Serveersuggesties

Lekker bij een pittige rendang. Je kunt eindeloos variëren met soorten fruit!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roedjak djawa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven