Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige aardappelpuree recept
Romige aardappelpuree recept

Romige aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten in water met zout gaar. Giet ze af, kook ze droog en pureer ze. Roer de boter door de puree en voeg de melk toe. Breng de puree op smaak met zout en nootmuskaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven