Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige krielaardappeltjes met lente-ui en basilicum recept
Romige krielaardappeltjes met lente-ui en basilicum recept

Romige krielaardappeltjes met lente-ui en basilicum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pan en schep de krieltjes erdoor. Voeg een kopje water toe en smoor de aardappeltjes, afgedekt, zachtjes in 10 minuten gaar. Maak intussen de uitjes schoon en snijd ze in smalle ringetjes. Snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes. Maak de saus volgens gebruiksaanwijzing en voeg de room toe. Roer de saus door de aardappeltjes en schep de uiringetjes erdoor. Bestrooi het gerecht met basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige krielaardappeltjes met lente-ui en basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven