Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rösti met bacon en tomaten recept
Rösti met bacon en tomaten recept

Rösti met bacon en tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de diepvriesrösti op een met bakpapier belegd bakblik. Bak de rösti ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Keer ze na 12 minuten nog een keer om. Pel ondertusen de uien en snijd ze in zeer dunne ringen. Was de tomaten, snijd ze in vieren en verwijder de kern. Snijd het vruchtvlees zeer klein. Snijd de bacon in stukken. Bak de bacon knapperig in een droge koekenpan en laat het spek op keukenpapier uitlekken. Verhit de olie in het spekvet. Fruit de ui, voeg de tomaten toe en fruit ze ca. 1 minuut mee. Breng op smaak met zout, peper, suiker en azijn. Verdeel de tomaten en de bacon over de rösti.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rösti met bacon en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven