Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Röstikoekjes recept
Röstikoekjes recept

Röstikoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en dep ze droog. Rasp de aardappels grof, laat de sliertjes goed uitlekken en bestrooi ze met wat zout en royaal met peper. Meng de aardappels met de Mon Chou Pan en Oven. Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag. Schep ca. 6 lepels van de sliertjes naast elkaar in de pan en druk ze plat. Bak de koekjes op een matig hoog vuur tot de onderkant goudbruin en knapperig is (ca. 5 minuten ). Keer de röstikoekjes om en bak de andere kant ca. 4 minuten tot deze ook goudbruin en knapperig is. Doe het zelfde met de rest van de aardappels. Laat de röstikoekjes uitlekken op keukenpapier en serveer direct. Lekker met sausijsjes en een gemengde salade.

Allergenen Informatie

Voor dit röstikoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven