Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer bajam (lichtgekruide in bouillon gekookte groenten) recept
Sajoer bajam (lichtgekruide in bouillon gekookte groenten) recept

Sajoer bajam (lichtgekruide in bouillon gekookte groenten)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie en laat deze goed uitlekken.
Voeg het water en runderfond bij elkaar en breng dit aan de kook.
Snijd de uien en knoflook fijn en voeg dit met de boemboe’s toe aan de bouillon.
Laat het geheel 10 minuten koken.
Voeg de maïskorrels toe en laat dit geheel 10 minuten goed door koken.
Voeg de spinazie en taugé toe en schep het geheel goed door. Laat dit nog even koken (2 minuten).
Verwijder voor het opdienen de blaadjes salam en de stukjes laos.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajoer bajam (lichtgekruide in bouillon gekookte groenten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven