Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer goedek (mild gekruide kippensoep) recept
Sajoer goedek (mild gekruide kippensoep) recept

Sajoer goedek (mild gekruide kippensoep)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook het water met de kip 2 uur tot het vlees van de kip uiteen valt.
Pluk het vlees van het karkas en doe dit terug in de bouillon.
Snijd de uien en knoflook fijn en fruit deze glazig in de wok.
Voeg de uien en knoflook met de boemboe’s toe aan de bouillon.
Laat het geheel 5 minuten koken.
Snijd de nangka klein en voeg de nangka toe.
Voeg het stukje santen toe, laat dit smelten en laat dit geheel 1 5 minuten goed door koken.
Verwijder voor het opdienen de blaadjes salam en de stukjes laos.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajoer goedek (mild gekruide kippensoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven