Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Asam recept
Sambal Asam recept

Sambal Asam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de ui schoon en snipper deze zeer fijn.
Wrijf in een vijzel de lomboks met de uien en het zout tot een pasta
Roer de uienpasta dan door de asam.
Kook de asam met de suiker en het water tot een dikke pap.
In laten koken tot het geheel bijna de juiste dikte heeft bereikt.
Door een zeef persen.
Nogmaals opkoken tot het de dikte van sambal heeft.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal asam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven