Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng ati ajam (licht pittige kippenlever met snijbonen) recept
Sambal goreng ati ajam (licht pittige kippenlever met snijbonen) recept

Sambal goreng ati ajam (licht pittige kippenlever met snijbonen)


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de snijbonen schoon en snijd deze in dunne reepjes.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de pepers en snijd deze in ringetjes.
Kook de kokosmelk met het water, de ui, knoflook, groene pepers, trassie, laos, petebonen en salambladeren.
Kook hierin de gesneden snijbonen bijna gaar en voeg als laatste de in olie aangebakken kippenlevers toe.
Laat dit even doorkoken en serveer onmiddellijk.
Breng op smaak met peper en zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng ati ajam (licht pittige kippenlever met snijbonen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven