Allergie informatie: Sambal goreng ikan teri (pittige vis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram ikan teri
- 0,5 deciliter slaolie
- 2 kleine uien
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 0,5 eetlepel assem
- 0,5 a 0,75 deciliter water
- 2 dessertlepels ketjap manis
- 75 gram gezouten pinda's
- boemboes:
- 2 blaadjes salam
- 1 spriet sereh
- 1 plakjes laos
- 2 theelepels suiker
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal goreng ikan teri (pittige vis)
- Allergieen informatie