Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng ikan teri (pittige vis) recept
Sambal goreng ikan teri (pittige vis) recept

Sambal goreng ikan teri (pittige vis)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiding:
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de pepers en hak deze fijn.
Verhit vat olie in een pan en fruit de uien en knoflook aan tot deze begint te kleuren.
Voeg de pepers en boemboe’s toe en fruit deze nog even mee.
Voeg daarna de ikan teri toe en bak die mee.
Maak het geheel af met assem, water en ketjap.
Laat alles goed droog sudderen en voeg dan de pinda's erbij.
Verwijder voor het opdienen de blaadjes, sereh en laos.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng ikan teri (pittige vis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven