Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Goreng Kentang Udang recept
Sambal Goreng Kentang Udang recept

Sambal Goreng Kentang Udang


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de aardappelen in 3 eetlepels hete olie. Bak de garnalen kort in dezelfde olie. Laat ze uitlekken. Fruit ui en knoflook glazig in de olie, doe de kemiriepasta erbij en fruit kort mee. Doe de lombok, salam en laos erbij en roer goed door. Voeg een half kopje water toe en breng aan de kook. Doe als laatste de aardappelblokjes, petehbonen en garnalen erbij. Maak op smaak af met peper en zout en sudder tot de massa nagenoeg droog is

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng kentang udang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven