Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Satè babi recept
Satè babi recept

Satè babi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de klein gesneden ui met de knoflook, sambal, trassi, santen en de koenjit fijn in een vijzel. Vermeng de kruidenmengsel in een kan met het water, olie, cirtoensap en wat zout. Laat het 10 min. trekken. Leg de satè stokjes in het water om het vlees makkelijker op de stokjes te rijgen. Meng er dan de blokjes vlees door en laat het op een koude plek minstens 1 uur staan. Rijg de blokjes vlees aan de satèstokjes en rooster de satè onder regelmatig omkeren en bestrijken met de marinade op een rooster in de grill of op een bbq.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit satè babi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven