Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saté Boemboe Dendeng (licht gekruide varkenssaté) recept
Saté Boemboe Dendeng (licht gekruide varkenssaté) recept

Saté Boemboe Dendeng (licht gekruide varkenssaté)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Was de citroen en rasp de helft van de schil en pers de citroen uit.
Wrijf de uien ,knoflook, ketumbar, laos, zout en peper in een vijzel tot een mooie gladde kruidenpasta.
Het vlees in dobbelsteentjes snijden.
Voeg de vleesblokjes en kruidenpasta bijeen en schep dit goed door
Voeg de ketjap, suiker, de citroenrasp, wat citroensap en santen toe.
Het geheel mengen en minimaal 24 uur laten staan.
Schep het geheel een paar maal goed door .
Rijg hier stokjes van en bak deze op een hete gril mooi bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit saté boemboe dendeng (licht gekruide varkenssaté) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven