Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
SatÚ jamur tiram (satÚ van oesterzwammen) recept
SatÚ jamur tiram (satÚ van oesterzwammen) recept

SatÚ jamur tiram (satÚ van oesterzwammen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de oesterzwammen in de lengte door en rijg deze aan de stokjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Verhit de boter in de wok.
Voeg de knoflook, sojasaus, oestersaus, vissaus, gedroogde lomboks en peper toe in de boter en bak het geheel licht aan.
Neem het geheel uit de wok en wrijf het in de vijzel tot een mooie gladde kruidenmassa.
Wrijf de kruidenmassa over de spiesjes.
Grill de satÚ en bestrijk ze tijdens het grillen met de kruidenmassa.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit satÚ jamur tiram (satÚ van oesterzwammen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven