Allergie informatie: Saté van varkens fricandeau
Terug naar het receptIngrediënten
- ingrediënten vlees:
- 400 gram fricandeau
- 4 theelepels ketoembar
- 2 theelepels djinten
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel sambal goreng
- 4 eetlepels ketjap manis
- zout
- satésaus:
- 1 potje goede pindakaas (minimaal 80% pinda's)
- 4 theelepels ketoembar
- 2 theelepels djinten
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel sambal
- 4 eetlepels ketjap manis
- 4 deciliter melk
- sap 0,5 citroen
- zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Baby fruithapje vanaf 4 maanden
Met banaan, liga en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Baby - iapm - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté van varkens fricandeau
- Allergieen informatie