Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pilav van kippendijenfilet recept
Pilav van kippendijenfilet recept

Pilav van kippendijenfilet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat de perziken uitlekken en bewaar het vocht (houd het vocht apart), snijd de perziken in kleine stukjes.
Verhit olie in een hapjespan en fruit hierin de ui en de knoflook glazig. Voeg de kipfilet toe en bak kort op hoog vuur tot ze goudbruin zijn. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder en tijm toe en bak even rustig mee. Blus af met 150 milliliter water en voeg de perzikensiroop, de aubergine, courgette, paprika en ketjap toe.
Stoof het geheel met het deksel op de pan, circa 10 minuten. Voeg als laatste de stukjes perzik toe en breng op smaak met zout en peper.
Roer de ma´zena los met wat water en schenk rustig bij de pilav. Laat een paar minuten pruttelen, zodat het een beetje bindt.

Serveersuggesties

Lekker met rijst of bulgur.

Allergenen Informatie

Voor dit pilav van kippendijenfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven