Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soto Bebek (soep van de eend) recept
Soto Bebek (soep van de eend) recept

Soto Bebek (soep van de eend)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de soe-oen voor 30 minuten in water.
Wrijf de eend in met de Chinese vijfkruiden en braad de eend aan voor 30 minuten in een braadpan.
Haal vervolgens het vlees van de botjes.
Verwarm de bouillon, voeg de botjes toe en laat dit 30 minuten trekken.
Haal dan de botjes uit de bouillon.
Wrijf de sjalotten, de knoflook, de kunyit en de gember fijn tot een boemboe massa.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten.
Voeg de gefruite boemboe met de salam toe aan de bouillon.
Laat de bouillon wat inkoken en voeg het vlees, de soe-oen en peper en zout naar smaak toe.
Verhit alles goed en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soto bebek (soep van de eend) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven