Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sperziebonen met cantharellenroom


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de sperziebonen schoon en halveer ze eventueel. Kook ze in water met wat zout in ca. 12 minuten gaar.
Pel de ui en snipper hem
Maak intussen de cantharellen schoon. Halveer ze en of snijd ze naar gelang de grootte in vieren.
Bak de spekreepjes in de olie knapperig. Voeg de cantharellen en de ui toe en bak 5 minuten mee.
Was de tijm, schud hem droog en ris de blaadjes van de takjes.
Schenk de slagroom bij het cantharellenmengsel en breng aan de kook.
Giet de boontjes af. Voeg de boontjes en de tijm toe aan de cantharellen en kook 1.5 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.

Serveersuggesties

Lekker met een hamburger of gehaktbal en gekookte aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sperziebonen met cantharellenroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven