Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sperziebonensalade met mosterd recept
Sperziebonensalade met mosterd recept

Sperziebonensalade met mosterd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de sperziebonen af en kook ze in licht gezouten water beetgaar.
Giet de groente af en spoel de bonen kort onder koud stromend af. Roer in een kom de mosterd los met de azijn. Schenk hierbij al roerend de olie en breng op smaak met zout en peper. Doe dit altijd in deze volgorde. Hierdoor ontstaat een dikkere dresssing. Meng de sperziebonen direct met de dressing en laat even intrekken. Hak de walnoten grof en bestrooi de sperziebonen vlak voor het serveren hiermee.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sperziebonensalade met mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven