Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-champignonflap recept
Spinazie-champignonflap recept

Spinazie-champignonflap


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Champignons schoonborstelen en in dunne plakje snijden. Spinazie wassen en goed laten uitlekken en droogmaken. Vet heet laten worden in wok of koekenpan en champignons hierin snel bakken. Al roerend plukken spinazie toevoegen . Peper en zout naar smaak toevoegen. Met paar minuten het geheel van het vuur nemen en goed laten uitlekken. Bladerdeeg laten ontdooien en plakjes uitrollen. Uitgelekte champignon-spinaziemengsel op bladerdeegplakjes leggen. Bladerdeegvellen in driehoek dichtvouwen. Bovenkant bestrooien met geraspte kaas en beetje paprikapoeder. Geheel 15 minuten in oven op 200 graden C. (hetelucht 180 graden C.). Warm serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-champignonflap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven