Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes met kaneel in port recept
Stoofpeertjes met kaneel in port recept

Stoofpeertjes met kaneel in port


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Schil de peren en laat de steeltje eraan zitten. Leg ze in een passende pan. Leg de citroen en het kaneelstokje tussen de peren. Strooi de suiker erover en schenk er de port en 2,5 deciliter water bij. Breng alles aan de kook en kook de peren in 2 uur gaar. Keer ze halverwege de kooktijd zodat de peertje rondom mooi rood worden. Laat ze in het kookvocht afkoelen. Verwijder de citroen en het kaneelstokje. Serveer de peertjes in het kookvocht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes met kaneel in port recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stoofpeertjes met kaneel in port heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Waarom altijd de peertjes heel houden...neemt veel energie! Ik doe ze in vieren en haal het klokhuis er uit. Grote pan, rode port, kaneel en suiker. Prikken om te controleren of ze gaar zijn. Daarna d... Lees reactie
    Anneke gaf dit recept op 19 september 2015 3 uit 5 sterren
  • Goed recept, ga ik op school maken.
    Nick gaf dit recept op 5 februari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven