Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tahoe boemboe pedis (zeer pittig gekruide tahoe) recept
Tahoe boemboe pedis (zeer pittig gekruide tahoe) recept

Tahoe boemboe pedis (zeer pittig gekruide tahoe)


Ingrediënten


16

Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de pepers schoon en snij deze in stukjes.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Kneus de stengels van de sereh.
Snij de tahoe in gelijke blokjes.
Wrijf in de vijzel de peper, uien, knoflook, ketoembar, djinten, koenjit, trassi en olie tot een mooie gladde kruidenmassa.
Verhit de olie in de wok en fruit de kruidenmassa aan tot deze begint te geuren.
Voeg de tahoe, daon djeroek poeroet, sereh, asemwater, santen en het water toe.
Bak het geheel tot de tahoe licht gekleurd is en goed heet van binnen.
Schep het geheel regelmatig goed door.
Als het geheel te droog wordt voeg dan wat water toe.
Dit gerecht mag niet te droog worden gekookt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tahoe boemboe pedis (zeer pittig gekruide tahoe) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven