Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tahu tumis ketjap (gebakken tofu in zoete ketjapsaus) recept
Tahu tumis ketjap (gebakken tofu in zoete ketjapsaus) recept

Tahu tumis ketjap (gebakken tofu in zoete ketjapsaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tofu in blokjes.
Verhit in een wok de olie, bak hierin de tofu mooi goudbruin en schep deze uit de olie.
Giet de olie af maar laat een beetje olie achter in de wok.
Snijd de sjalotten en de uien fijn en de laos in stukjes.
Halveer de rawits en snijd de lomboks in mooie ringetjes.
Verhit de olie en voeg de sjalotten, de uien, de sereh, rawits en de laos toe en bak dit voor 3 minuten.
Voeg dan de ketjap, het water, de ringetjes lombok en de tofu toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het vocht bijna verdampt is.
Lekker met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tahu tumis ketjap (gebakken tofu in zoete ketjapsaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven