Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Telor di Saus Kuning (pittig eieren) recept
Telor di Saus Kuning (pittig eieren) recept

Telor di Saus Kuning (pittig eieren)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard, pel ze en houd ze apart.
Snipper de ui, knoflook en lombok fijn.
Kneus de serehstengel met de stamper van je vijzel.
Verhit een beetje olie in de wok en fruit de knoflook, ui, lombok, laos, ketumbar, djinten en kunyit hierin.
Voeg de eieren toe en fruit ze even mee.
Zet het vuur laag.
Vermeng de mosterd met een beetje van de santen en voeg dit toe aan de eieren samen met de sereh, kruidnagel en de rest van de santen.
Laat het geheel op klein vuur ca. 10 minuten sudderen en indikken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit telor di saus kuning (pittig eieren) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven