Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tuinbonen met spekjes en mosterdsaus recept
Tuinbonen met spekjes en mosterdsaus recept

Tuinbonen met spekjes en mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dop en was de tuinbonen, snijd de schoongemaakte uitjes in smalle ringetjes. Verhit de boter in een braadpan en bak de spekjes krokant uit. Roer de tuinbonen, uiringetjes en peterselie erdoor en voeg 3/4 deciliter water toe. Smoor de tuinbonen, afgedekt, zachtjes in ca. 10 minuten bijna gaar (jonge tuinbonen iets korter) en verwijder de peterselie. Maak ondertussen de witte basissaus klaar, voeg de mosterd en de crème fraiche toe en roer deze door de tuinbonen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tuinbonen met spekjes en mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tuinbonen met spekjes en mosterdsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • Tuinbonen met mosterd roomsaus en uitjes met spekjes dit samen met zilvervliesrijst genieten! De mosterd roomsaus gemaakt met geitenkaas en soja quisine.
  Martineke gaf dit recept op 3 juli 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven