Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uiendoop recept
Uiendoop recept

Uiendoop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien pellen in grof in ringen of stukken snijden. Ui met laurier in braadpan leggen en bestrooien met zout, peper en mespunt nootmuskaat en kruidnagel. Zoveel water erbij schenken dat uien net onderstaan. Water aan de kook brengen, vuur laag draaien en deksel op pan leggen. Uien in ca. 20 minuten gaar en zacht laten worden. Boter in blokjes snijden en aan ui toevoegen. Ma´zena losroeren met azijn. Als boter is gesmolten, ma´zenapapje door uimengsel roeren en iets laten binden. Serveren met gekookte aardappels.

Allergenen Informatie

Voor dit uiendoop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven