Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vanille- appeldiksap- suikervrij (of vanille diksap)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vanillestokjes opensnijden en merg eruit schrapen. Zowel stokjes als schraapsel in de fles vanillediksap doen. Ongeveer een week laten staan zodat de vanille er goed door trekt. De appelsmaak is dan overtroffen door de vanille. Deze vanillediksap blijft weken zo niet maanden goed.

Serveersuggesties

Ik maak een nieuwe fles zodra 1 fles gebruikt gaat worden dan kan de smaak er goed dootrekken. Het is te gebruiken i.p.v. vanillesuiker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vanille- appeldiksap- suikervrij (of vanille diksap) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven