Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse kruidenkaas recept
Verse kruidenkaas recept

Verse kruidenkaas


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Voorbereiding: Leg in een zeef een stuk keukenpapier (van goede kwaliteit) en stort hierop de bak met kwark. Afdekken met folie en in de koelkast een nacht laten uitlekken. De kwark wordt dan dik en krijgt de substantie van roomkaas. Bereidingswijze: Meng de kwark met de creme fraiche, olie en azijn. Roeren. Voeg de verse kruiden toe. Breng op smaak met zout en peper. De smaken laten doortrekken en op laten stijven in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verse kruidenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven