Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vetarme Engelse Whipped cream biscuits recept
Vetarme Engelse Whipped cream biscuits recept

Vetarme Engelse Whipped cream biscuits


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Bloem + bakpoeder in een kom.
Voeg alle overige ingrediŽnten toe en roer met een lepel door elkaar tot het een vast geheel wordt. Als het deeg te droog is, doe er wat extra yoghurt of kwark bij, is het te nat en te kleverig, dan nog ietsje bloem toevoegen.
Leg het deeg op een met bloem bestoven aanrecht en maak een lap van ong. 3 cm dik.
Druk met een kleine vorm rondjes uit het deeg en plaats de rondjes op een bakplaat. Bedenk daarbij dat het deeg zal rijzen.
Bestrijk de bovenzijde met ei of gesmolten boter.
Op 220 graden in ongeveer 20 minuten bakken.

Serveersuggesties

Heerlijk bijgerecht voor bijvoorbeeld bij een pastamaaltijd met een salade, maar ook bij andere hoofdgerechten lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vetarme engelse whipped cream biscuits recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven