Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vietnamese hartige pannenkoekjes recept
Vietnamese hartige pannenkoekjes recept

Vietnamese hartige pannenkoekjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak een pannenkoekenbelag van rijstebloem, koenjit, kerrie, zout, santen, suiker en lenteuiringetjes en zet het 30 minuten apart. Meng gehakt, nuoc mam, zout en peper en kneed het goed door elkaar. Bak champignons en shii-take snel bruin en zet apart. Verhit olie in een tefalpan voeg 1/4 van ui, gehaktmengsel, peperringen en de garnalen toe. Schep hier een kwart van het beslag over en bak de pannenkoek aan 1 kant lichtbruin. Schep nu op een kant van de pannenkoek een kwart van de taugeh en de garnalen, zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en bak tot de pannenkoek gaar en bruin is. Strooi wat koriander op de pannenkoek en vouw hem dicht. Maak de overige pannenkoeken op dezelfde maniier en serveer ze met nuoch cham.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vietnamese hartige pannenkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven