Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vijgenchutney recept
Vijgenchutney recept

Vijgenchutney


Ingrediënten


Bereidingswijze


De vijgen aan stukjes snijden
Alle ingrediènten in een pan met dikke bodem doen
Aan de kook brengen - regelmatig doorroeren
Ongeveer 50 minuten zachtjes laten doorkoken tot de massa de juiste dikte heeft.
Afgekoeld is de chutney wat dikker.
Giet in glazen potjes (niet te groot) met een metalen schroefdeksel.

Serveersuggesties

Erg lekker bij de borrel op een stukje patê of als amuse.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vijgenchutney recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven