Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof met ham, kaas en spekjes recept
Witlof met ham, kaas en spekjes recept

Witlof met ham, kaas en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de witlof en verwijder de uiteindjes. Doe de stronkjes in een pan en kook ze gaar (17.5 minuten). Laat de stronkjes goed uitlekken.

Beboter de schaal ( met zachte boter/margarine)
Besprenkel de witlof. Rol de stronkjes in de ham. Leg de stronkjes in de schaal.
Bak de spekjes uit. Doe ze vervolgens in de ovenschaal. Breng kleine stukjes boter tussen de witlofstronkjes aan.
Dek het gerecht af met plakjes kaas. Strooi er paneermeel over.

Zet de ovenschotel ongeveer 45 minuten in de oven op 190 graden

Serveersuggesties

Heerlijk met gekookte aardappelen en speklapjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof met ham, kaas en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven