Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlofsalade recept
Witlofsalade recept

Witlofsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Witlof in smalle ringen snijden, harde kernen weggooien en in saladeschaal doen. Hard gekookt ei fijnprakken. Beetje sap of siroop van het blikje ananas in kopje doen, mengen met uitgeknepen teen knoflook en slasaus en bij de salade doen. Blikje verder afgieten en de stukjes ananas bij de salade voegen naar smaak. Ongeveer 6 auguken in schijfjes snijden en door salade mengen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlofsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven