Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelsalade met zoetzure dressing recept
Wortelsalade met zoetzure dressing recept

Wortelsalade met zoetzure dressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


In keukenmachine wortels raspen. In pannetje citroensap met suiker op laag vuur verwarmen tot de suiker is opgelost. Pan van vuur nemen en olie, knoflook, gember, rode peper en bosuitjes erdoor mengen. Op smaak brengen met zout. Dressing door wortels scheppen en minstens een uur in de koelkast op smaak laten komen. Voor gebruik koriander door de salade mengen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wortelsalade met zoetzure dressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven