Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yogi tofu recept
Yogi tofu recept

Yogi tofu


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Stoom de tofu in een bamboemandje in ca. 5 minuten. Laat afkoelen. Prak de tofu dan met een vork in een schaaltje tot een smeuige pasta. Je kan ook een staafmixer gebruiken. Voeg knoflook, basilicum, munt, 2 scheutjes olijfolie, een scheutje tamari en 7 druppels appelciderazijn toe. Meng alles door elkaar. Gebruik eventueel peper en zout. Sat nam.

Serveersuggesties

Deze tofu pasta kan als smeerkaas gebruikt worden en om gerechtjes aan te kleden. Het is een heerlijk alternatief voor verse roomkaas. 7 dagen in de koelkast te bewaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yogi tofu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven