Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkooltomaten recept
Zuurkooltomaten recept

Zuurkooltomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Was de vleestomaten (laat het kroontje eraan zitten). Snijd de kapjes van de tomaten. Hol de tomaten uit. Kook in een pan de zuurkool met het appelsap ca. 5 min. Giet in een vergiet de zuurkool af en laat dit afkoelen. Verwijder de korst van de komijnekaas en snijd hem in piepkleine blokjes. Roer in een kom de eieren, de komijnekaas, de rozijnen en de zuurkool. Vul de tomaten er mee en zet ze in de ovenschotel. Bestrooi de bovenkant met het amandelschaafsel. Bak de tomaten in 30 min. een richel onder het midden van de oven. Serveer hierbij aardappelpuree en gemengde sla met paprika.

Allergenen Informatie

Voor dit zuurkooltomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven