Snijd de in partjes en de in fijne reepjes.
Wrijf de en de fijn tot een pasta.
Bestrooi de met de en het en laat dit 10 minuten intrekken.
Verhit in een wok het water(400 milliliter) en voeg daar het zout(0.5 theelepels)(1 stuk), de suiker, de tomaat en de mais(240 gram) toe en laat dit 3 minuten zachtjes stoven.
Vervolgens de boemboe toevoegen en al roerend de kokos(100 gram) toevoegen en laat het geheel 10 minuten zachtjes sudderen.
Dan de ketjap, de garnalen(300 gram) en het limoensap toevoegen en bestrooi het geheel met de lente-uitjes(3).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
ketjap asin is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
ketjap asin past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
ketjap asin is niet geschikt voor een soja-intollerantie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.