Biscotti della mia fantasia
- Herkomst Italie
- Categorie Koekjes
- Bereiden
- Kookboek van lilly_italia
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Zeef
- Vormpjes
Bereidingswijze
- Deeg:
- Ik kneed het altijd met de hand is toch makkelijker!
- Doe op de werktafel (die je door een zeef hebt gehaald) dan doe je in het midden, , en , zachte of gesmolten boter en de .
- Kneed alles snel tot je een best harde krijgt die mooi egaal is.
- Doe het in folie en vervolgens in de koelkast voor half uurtje.
- Dan verdeel je het in 3 stukken, bij eentje doe je er wat gesmolten chocolade of cacao bij, bij de andere paar druppeltjes rode en de andere laat je gwoon zoals die is.
- Dan doe je de witte op de bruine en die moet je plat en rond maken, dan rol je hem op en doe je hem een half uur ongeveer in de vriezer.
- In de tussentijd kan je van die roze vormpjes maken, ik heb gewoon standaard ronde vorm gedaan.
- Je pakt de tweekleurige uit de vriezer en dan snijd je er rondjes uit.
- Je legt alles op de bakplaat samen met de roze koekjes en laat het gaar worden op 180 graden C.
- in een voorverwarmde oven.
- Dan aan het einde heb je wat gemalen en en gesmolten chocola.
- Je doopt het in de chocola en dan doe je het in de of .
- Of je kan met besmeren en de decoratie naar wens doen.
- Gewoon je fantasie gebruiken!
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
- suiker, vanillesuiker, jam past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in deeg en roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en jam
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 882 kcal | 44% | 5292 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 78 g. |
Waarvan verzadigd | 5 g. | 28% | 30 g. |
Waarvan onverzadigd | 3 g. | 10% | 18 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 1 g. | 20% | 6 g. |
Koolhydraten | 49 g. | 19% | 294 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 1% | 6 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 4 mg. | 0% | 24 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |